Dit vindue til alt indenfor bolig!

Kurv

Fælles for mange af de nyere opførte ejendomme er, at konceptet med to forskellige indgange lige så stille dør hen. I tidernes morgen var det ganske almindeligt, at ejendomme blev opført med to forskellige indgange, herunder husets reelle hovedindgang, der ofte placeres ud til vejen, indkørslen eller lignende og desuden et bryggers, der kan fungere som en indgang, men på papiret ikke er det.

Denne forældede tendens er man gået lidt væk fra og der opstår derfor hele tiden nye trends og sjove DIY projekter, der alle kan bidrage til at gøre et ellers ”kedeligt” bryggers til et multifunktionelt og stilrent rum, som er det første dig og dine gæster træder ind i.

Et bryggers er derfor blevet et fast og integreret rum i det moderne hjem og udgør for mange familier både entré, garderobe, vaskerum og opbevaringsrum. Med de mange funktioner, som bryggerset skal kunne rumme, går der heller ikke ret lang tid, før bryggerset er fyldt op med vaskemaskine, tørretumbler, diverse knagerækker til jakker, skohylder, skabe og måske endda også en kummefryser?

Det betyder derfor, at der skal lægges en del tid, tanker og energi i at udtænke en praktisk og funktionel indretning af ens bryggers, som ofte er influeret af formen og størrelse på selve rummet.

Bryggerset er oftest ikke det rum, der får tildelt flest kvadratmeter ved uddelegeringen af disse og det viser sig faktisk, at den gennemsnitlige størrelse på et alment bryggers er beskedne10 kvadratmeter.

Kvadratmeterne skal dog ikke hæmme én fra at bruge energi på indretning, for hvad end ens bryggers er stort, småt, rektangurlært eller kvardrat, så findes der et utal af forskellige opbevarings- og designmæssigt kompromisløse indretningsløsninger, der alle bidrager til at skabe rig med opbevaringsmuligheder.

Desuden findes der et utal af tilhørende how-to guides og andre artikler, der skubber indretningen af bryggerset lidt på vej og gør processen både nem, sjov og gnidningsfri.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.