Palævinduer fra Outrup

Palævinduer og – døre giver arkitektonisk udstråling og signalerer klasse. Kendetegnende er de slanke og elegante sprosser, som vi leverer i 2 varianter.

Palæsprosser er ikke gennemgående, men monteret på både udvendig og indvendig side af energiruden med afstandsprofil mellem glaslagene. På den måde kombinerer man klassisk stil med opfyldelse af nutidens krav til isolering. Palæsprosser på udvendig side er fremstillet i aluminium.

palæsprosser

 

Vinduesdesigner

Med Outrup Vinduer & Døres Vinduesdesigner, kan du nemt og hurtigt prøve vores forskellige vinduer og døre på billeder af dit eget hus. Dermed får du et meget realistisk billede af, hvordan netop jeres hus vil se ud med nye vinduer og døre fra Outrup Vinduer & Døre.

Du skal have Flash Player for at bruge design programmet. På Android kan du bruge Dolphin Browser med Jetpack eller en anden Flash venlig browser.

Design nu >>

 Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.