Palævinduer fra IdealCombi


Boligvinduets kan tilbyde palæ vinduer i en meget flot udførsel, med de eftertragtede smalle sprosser.

Vinduerne er produceret af IdealCombi. Alle produkter herfra leveres under CE-mærkning, som yder 5-10 års garanti på fabrikations- og materialefejl afhængig af produkttype.

Ovenfor ses et eksempel på et ca. 100 år gammelt kit-falset vindue med 1 lag glas. Ved siden af (længst til højre) et nyt vindue fra Boligvinduet. Bemærk hvor godt det nye termovindue ligner det originale. Palæ vinduer er udvendigt forsynet med stilsprosser og glaslister i aluminium indfarvet som vinduet. Dette gør vinduet meget robust og velegnet til det danske klima.

palea_gammel palea_ny

Gammelt og nyt palævindue

palea_indv
Indvendigt er sprosserne lavet af træ, og derved bevares miljøet og atmosfæren, som kendes fra de gamle originale vinduer.
palea_sprosse
Det er muligt at lave sprosserne lige så tynde, som på de originale vinduer, fordi ruden er delt op i felter, som det kan ses på billedet herover.

palea_4ude
palea_4inde

palea_rund
palea_rund_inde

 Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vinduesdesigner

Her kan du nemt og hurtigt prøve Outrups forskellige vinduer og døre på billeder af dit eget hus.

Du skal have Flash Player for at bruge design programmet. På Android kan du bruge Dolphin Browser med Jetpack. På iOS kan du bruge f.eks. Photon Browser.

 

Design nu >>