Montering

Monteringen af Deres nye vindues- og dørelementer skal selvfølgelig heller ikke blive noget problem, da den foretages af vore top- professionelle montører, der har en baggrund i vinduesudskiftning på mere end 35 år.

Vi benytter en meget skånsom metode til udtagning af de gamle vinduer, så der ikke kommer større skader på murværk og karme. Hvis uheldet alligevel er ude, og der opstår en skade omkring vinduet, udbedrer vi det naturligvis uden beregning.

De nye elementer bliver isoleret med Glasuld-filt. Udvendigt fuges med en bygsilicone eller en mørtelfuge. Indvendigt afsluttes med en præmalet tilpasningsliste, hvor sømhuller bliver dækket og afsluttet med en acrylfuge. Således er det oftest ikke nødvendigt efterfølgende at tapetsere eller male indvendigt.

Som en selvfølge bliver Deres gulve dækket af med plast/tæpper, og der bliver gjort rent både ude og inde efter vinduesudskiftningen. Et komplet stykke arbejde er færdigt!

montering

 Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vinduesdesigner

Her kan du nemt og hurtigt prøve Outrups forskellige vinduer og døre på billeder af dit eget hus.

Du skal have Flash Player for at bruge design programmet. På Android kan du bruge Dolphin Browser med Jetpack. På iOS kan du bruge f.eks. Photon Browser.

 

Design nu >>